perjantai 7. lokakuuta 2016

Valoteokset Tourujoella

Kiertopajojen jälkeen meidät jaettiin ryhmiin ja tarkoituksena oli tehdä yksi valoteos per ryhmä. Homma lähti siitä liikkeelle, että aluksi saimme noin 16h (en muista tarkkaa määrää) aikaa suunnitella teos ryhmän sisällä ja lopuksi tehdä ehdotus opettajille.

Me päätimme ottaa teemaksi äyriäiset ja merihirviöt. Hetken etsimisen jälkeen oivalsin, että olisipa hienoa tehdä mirelurk. Se sopii teemaan ja valojen sijoittelu voisi olla suhteellisen helppoa. Lähdimme ryhmässä totetuttamaan tätä suunnitelmaa.


Ensimmäisenä tiedossa oli materiaalien kerääminen. Päätimme käyttää kierrätysmateriaaleja, koska usein ne ovat hinnaltaan halvempia kuin täysin uudet. Kävimme Kuusakosken kierrätyspisteessä, josta omaksi yllätykseksemme saimme kaikki tarvittava materiaali ilmaiseksi! Tämä oli mukava yllätys. Suuret kiitokset teille.

Oli yllättävän hankala saada työ kuvassa näkyvään vaiheeseen. Onneksi kun vain jaksoi tehdä, niin kyllä se siitä aina eteni. Hieman hitaasti kuitenkin.

 Kuvassa näkyy kilpi, vartalo ja jalat.

Sieltä se tulee!! Tähän vaiheeseen kun päästiin oli huomattavasti parempi fiilis kaiken kaikkiaan. Enää puuttuu maalaus!


Vas. ensimmäiset maalikerrokset

Oik. lopullinen teos väreineen
 

Kivasti maastoutuu ympäristöön. Teos sai nimekseen yksinkertaisesti "Tourujoen rapu".Kuva myöhään illasta valojen kanssa.


Oli hauskaa, haastavaa, turhauttavaa ja mielenkiintoista tehdä näinkin iso työ ryhmässä. Tosissaan sai suunniteella mitä tekee ja miten. Tapahtuma itsessään oli uusi itselleni, ei ole tullut käytyä. Yllättävän paljon oli porukkaa! Ei meinannut mahtua kävelemään polulla, jossa teokset olivat. Kokonaisuudessaan mukava projekti. :)

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti