perjantai 2. syyskuuta 2016

Kiertopajat part 3: vaatetus

Seuraavana oli vuorossa vaatetus. Vähän pelotti mennä, koska oli huonoja muistoja ylä-asteen ja ala-asteen "rättikässä" -tunneilta. Tehtävänantona oli tehdä kassi. Itse sai päättää mihin tarkoitukseen mutta kunhan se oli kassi ja siinä on applikoitu kuvio, josta löytyy neliö, kolmio ja ympyrä. Päätin tehdä kauppakassin johon applikoin puun, joka kannattelee maapalloa latvustossaan.


Sapluunat valmiina. Seuraavaksi kankaan valinta ja leikkuu.
Kankaana päätin käyttää vaaleaa ja kohtalaisen vahvaa kangasta, jotta kauppakassi ei repeä kesken kauppareissun ja kestää mahdollisesti enemmänkin käyttöä.Ompelun aika.. Saa nähdä mitä tulee.
Palat leikattu valmiiksi ja nuppineulat kiinni. Osa saumoistakin tehty jo. Näyttää ihan kivalta.
Valmis tuote. Olin vähän ylpeä itsestäni. Tuli jopa näin hyvää jälkeä.
Maapallo ei oikeen näytä maapallolta, koska en jaksanut alkaa leikkelemään mantereita. Muuten olen aika tyytyväinen lopputulokseen.

Jäi ylimääräsitä aikaa joten päätin käyttää sen hyödyksi ja tein itselleni hitsaussuikan. Tästä tulikin hieno! Tekeminenkin oli mukavaa.Oikealla toinen kuvakulma.


Tämä oli tosi kivaa ja mukavaa. Aika kului mukavasti ja sain tehtyä tehtävänannon reilusti ennen aikamäärettä. Oli kiva ommella ja suunnitella. :)

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti